WordPress website laten maken?

Bent u op zoek naar een professionele website voor uw bedrijf?

Een website is de eerste online indruk van een organisatie. Een professionele website is eenvoudig in gebruik, vrij van gebreken en sluit naadloos aan bij de gebruikers. Binnen de huidige samenleving gebruikt bijna iedere ondernemer of bedrijf wel een website. Van eenmanszaken tot bedrijven met duizenden medewerkers. Iedereen wil graag een unieke website, een website die makkelijk te vinden is via zoekmachines en die makkelijk en snel is. Wilt u ook een unieke, maar professionele website? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat kost het om een website te laten maken?

Een website maken is maatwerk. Een ondernemer met een eenmanszaak heeft vaak een eenvoudigere website nodig dan een bedrijf met meerdere werknemers. Hierdoor is de prijs ook afhankelijk van wat voor website gewenst is. Bent u benieuwd wat een website voor u gaat kosten neem dan vrijblijvend contact op voor een intake.

Website laten ontwikkelen

Nadat u contact heeft opgenomen voor een intake en een akkoord hebt gegeven voor het maken van een website, worden er afspraken gemaakt over de duur van het maken van de website en kan ik ermee aan de slag. Tijdens het proces van het ontwikkelen van een website kunt u ten allen tijden contact opnemen voor vragen, wijzigingen en/ of opmerkingen.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan vrijblijvend contact op.

FAQ

Doormiddel van SEO en SEA kunnen wij uw website en webshop veel beter in de zoekresultaten laten komen van Google.

Hiervoor hoeft u ook niet perse een nieuwe website en kunnen we 9 van de 10 keer naar uw huidige website kijken voor een betere vindtbaarheid.

Bij website onderhoud houden wij de updates voor wordpress en de plugins in de gaten, daarnaast kunnen wij de kleine wijziginen op de site doorvoeren. Ook bij vragen, advies en storingen valt dit onder het contract

De uiteindelijke kosten van een website laten maken hangt af van meerdere factoren zoals de mate van maatwerk, het aantal gebruikers dat er toegang toe moet hebben en meer. In het algemeen is de hoeveelheid tijd die het project in beslag neemt van grote invloed op de prijs voor een website te laten maken.

Bij Dave’s Websites houden we rekening met al deze factoren om u een nauwkeurige offerte te geven voor de vraag: Wat zijn de kosten om een website te laten maken? De kosten van een website verschillen dus van project tot project.

Wacht niet

Neem contact op voor een afspraak