Projecten

Onze Voltooide Projecten – Een Blik op Onze Creatieve Webdesign Resultaten

Ontdek onze portfolio met voltooide projecten en laat u inspireren door de diverse webdesignoplossingen die we hebben gerealiseerd. Bij ons webdesign bureau hebben we met passie gewerkt aan een breed scala aan projecten, waarbij we unieke en boeiende online ervaringen hebben gecreëerd. Of het nu gaat om informatieve bedrijfswebsites, dynamische e-commerce winkels of op maat gemaakte webdesigns, we hebben samengewerkt met klanten om hun visie tot leven te brengen. We streven altijd naar esthetiek, gebruiksvriendelijkheid en responsiviteit in onze ontwerpen. Bekijk onze voltooide projecten en ontdek hoe we meetbare resultaten hebben behaald voor onze klanten.

Neem contact op als u geïnteresseerd bent in het verbeteren van uw online aanwezigheid met een op maat gemaakt webdesignproject dat uw verwachtingen overtreft.

Enkele opgeleverde projecten

Administratie & Consultancy Associatie B.V.
-Webdesign
-SEO
-Website onderhoud
JBM Consoles & Games
-Webdesign
– Webshop
-SEO
-Website hosting
– Website onderhoud
TJ’s Gardenscapes
-Webdesign
-SEO
-Website hosting

Nieuwsgierig geworden? Vraag dan vrijblijvend een offerte op.

FAQ

Doormiddel van SEO en SEA kunnen wij uw website en webshop veel beter in de zoekresultaten laten komen van Google.

Hiervoor hoeft u ook niet perse een nieuwe website en kunnen we 9 van de 10 keer naar uw huidige website kijken voor een betere vindtbaarheid.

Bij website onderhoud houden wij de updates voor wordpress en de plugins in de gaten, daarnaast kunnen wij de kleine wijziginen op de site doorvoeren. Ook bij vragen, advies en storingen valt dit onder het contract

De uiteindelijke kosten van een website laten maken hangt af van meerdere factoren zoals de mate van maatwerk, het aantal gebruikers dat er toegang toe moet hebben en meer. In het algemeen is de hoeveelheid tijd die het project in beslag neemt van grote invloed op de prijs voor een website te laten maken.

Bij Dave’s Websites houden we rekening met al deze factoren om u een nauwkeurige offerte te geven voor de vraag: Wat zijn de kosten om een website te laten maken? De kosten van een website verschillen dus van project tot project.

Wacht niet

Neem contact op voor een afspraak